Life goes on.. and on and on and on..

Tja tja..
Sitter hemma å pluggar efter en ganska trevlig, men sömnlös helg..
Fredagen bjöd på party hemma hos caroline.. Det var tänkt att bli en grillfest, men vädret tillät tyvärr inte så vi stannade inne, drack maaaaaaaaaassssssa vin och stod å skrålade till nån B-version av Singstar.. Det va inga vackra toner som kom ut kan jag säga, men det va jäkligt skoj..
Kvällen fortsatte tyvärr utan Caroline eftersom vinet växte i magen på henne, men efter att ha blivit nekade på Björnis pga vår ringa ålder cyklade jag, Cathrin och Julia till Kåren.. Vad gör man inte.. Vi kunde ju inte gå hem.. hehe..
kvällen på kåren va väl inte den bästa.. Men jag försökte göra det bästa av situationen och träffade många gamla kompisar från skolan å från nollningen i höstas så tiden gick ganska snabbt i alla fall..
Cyklade hem och la mig utan att äta något.. Skulle jag aldrig ha gjort.. Mådde som jag förtjänade i går.. haha.. Så det blev en lugn dag med hockey och lite schlager innan jag däckade.. Lyckades dock trots min enorma trötthet ställa mig å baka scones klockan tio på kvällen.. Fråga mig inte varför, men jag hade i alla fall frukost när jag vaknade imorse..

Söndagen har bestått av plugg, plugg å mera plugg... Den jäkla boken tar ju för fn aldrig slut.. Har seminarie på onsdag.. Om incest.. Mkt intressant.. Men skrämmande.. På onsdag är det Sthlm som gäller.. Ska upp till brorsan vars dotter Ebba fyller två år.. Så det blir invigning av en ny altan och förhoppningsvis massa tårta i Tyresö,,,

Nu ska jag fortsätta plugga... Vi höres..
Puss Ankan..

image32

Ängeln Ebba..

image33

Jag och Caroline på Liseberg sommaren 2006...

image34

Krille och Gussing på Klaras under nollningen hösten 2006..

image35
Allas våran general Bettan...

Vår= åskväder..

Hej igen..
Jag blev så glad idag när jag cyklade till skolan.. Allting är så vackert.. Träden, blommorna till och med människorna verkar vackrare nu än på väldigt länge.. Synd bara att man känner sig så tung i själen för tillfället.. Sjuk, skoltrött och olyckligt kär.. Det e ingen bra kombination så här års.. Men jag kommer bli frisk, skolan kommer ta slut och jag kommer träffa honom igen snaaaaaaart.. Hoppas jag...
Veckan har hittils bestått av plugg.. Läser just nu om incest vilket är ett mkt intressant ämne, men samtidigt väldigt jobbigt..
Man kan inte låta det man läser komma för nära.. Man måste låtsas att det inte är på riktigt.. Annars blir det för jobbigt..
hur kan en pappa bli sexuellt upphetsad av att titta på sin sju-åriga dotter.. Jag fattar inte... Det är ju så vidrigt att man inte ens kan ta det till sig.. Men det är nog väldigt nyttigt att läsa..

I helgen blir det lite party hos Caroline, med en utgång som följd antar jag, men det får bli nått billigt ställe eftersom pengarna är slut som vanligt..
På lördag är det ju Euro Vision så då ska jag sitta i min säng med tusen miljarder kuddar runt mig, äta popcorn å sjunga med i "the worrying kind"..

Sitter hemma och väntar på att det ska börja åska.. Visst är det mysigt (om man är inomhus vill säga) å bara sitta å titta ut när regnet öser ner och himlen visar upp sitt skådespel.. Det tycker iallfall jag..

image31

Puss å Kram

Tillbaka till verkligheten..

 
Hej hopp alla vänner..
Äntilgen har Ankan tagit sig tid att sätta sig ner och skriva om vad som händer i mitt liv igen..
Inte för att det händer speciellt mycket nytt, men men.. det kan va skoj att läsa om ingenting också.. haha..
kan ju börja med att berätta om den otroligt skojsiga rock-kryssningen som vi va på förra helgen jag å brudarna..
Det va en trip med SiljaLines festivalbåt till Åbo.. vart fan det nu ligger.. vi fick låna Maries snygga bil å drog iväg på lördag förmiddag när Soffsan väl hade fixat färdigt..

image16
 
Fixarfrasse i full gång med sånt som fixarfrassar gör........

Väl uppe i Stockholm hade vi några timmar til godo innan båten skulle tuffa iväg så vi tog en trip ut till vackra Djurgården och till Junibacken.. dagen till ära hade ankan på sig en klänning som liknade kreationerna som Madicken har på sig och fick därför ett nytt smeknamn den dagen.. Nämligen MaDucken på Junibacken..

image17
Skulle härma gubben på skylten...

Sen efter denna välbehövda paus i solen gick vi ombord på båten.. å ja vi börja dricka tidigt, å detta fortsatte heeeeeela natten.. hytten var den minsta som fanns, men finns det hjärtrum så finns det stjärterum eller hur e dte nu...

image18
Kvarnis, Tess å Lojjan i våran minimala hytt redo för att rooooooooooooooooooooocka... !!!!!

Det blev en sen kväll med gryyyyyyma spelningar med bland andra vårt favvoband Taaaakida... image19
TAKIDA´S spelning på båten.. Roooooooockade feeeeeetttttttt!!!!!

Lagom bakfulla vaknade vi upp efter ca fem timmars sömn å dom andra brudarna satte igång att kröka igen innan frukost för att bli människor igen.. men ankan va så snäll å skulle köra ¨så jag hängde med fulla, galna människor, men det va tamejfan som om jag också va full.. När båten landade i Stockholm igen var tanken att vi skulle åka hem, men icke sa nicke.. Lojjan hade träffat en rocker på båten som bodde på Lidingö så vi hängde på honom hem å fortsatte festen å äntligen fick ankan också dricka för första gången på hela dagen..
Kvällen slutade med att jag å Tess hamnade på Stureplan å vilka syner den bruden kan bjuda på när inte alla bestick ligger i lådan.. Hahahahahaha.. Tess ramlade ut ur taxin å frågade efter plåster på Sturecompagniet.. Det va det bästa...
Trötta som få hamnade vi på en nattöppen grill å käkade lite välbehövlig fet mat och sen va det hem å sooooova som gällde..

Dan efter (mån) körde vi hemåt å stannada i vackra Södertälje för att käka pizza, sen fortsatte färden hemåt Örebro och festivalborg....Så då vart det visst fest igen, fjärde dagen i raaaaad...
image20
Bettan, Robin å ...... hmm vet inte vem...

Avslutade festivalborgshelgen med att jobba kväll i min lilla chark å jag kan säga att så trött har jag nog aldrig varit,, Drog på mig en förkylning som inte va av denna jord så nu går jag runt och hostar å snörvlar...

Helgen som varit togjag å brudarna en trip till Jönkan för att träffa Soffsans familj å festa med alla sköna Jönköpingsmänniskor.. Fredagen blev lugn med några glas vin på Åtta Glas på Piren i Jönkan. Lördagen innehöll en trip till Sofias föräldrahem med grillning och trevligt sällskap och en mkt fin utekväll på Karlssons med massa trevliga människor..

image24
Amelia och Kvarnis på puben "åtta glas"

image25
Tommy och Nina ser kärleksfulla ut..

image26
Tessan och jag fick inte plats i bilen så vi fick åka bagagelucka hem från krogenm I Matildas Mercedes...

image27
Jag å brudarna på Tabergs Topp..

image29
Amelia å jag e fulla å glada

image30
Party hemma hos Danielsan innan krogen...

Tack alla för två underbara veckor...
Puss Ankan