Historien om den nakna ankan:=)

Det va en gång ett kompisgäng som skulle åka till fjällen. Detta inträffade vid nyår år 2006/2007. De skulle åka till Sälen. En av vänninorna hade en pojkvän som skulle komma på besök. Kvällen då detta inträffade hade kompisgänget betämmt sig för att ha en trevlig utekväll på krogen och pojkvännen fick snällt följa med. .
Dock hände det sig så att flickan och pojkvännen bestämde sig för att åka hem lite tidigare för att "SOVA" innan de andra kom hem från krogen. Då flickan och pokjvännen "SOVIT" färdigt behövde flickan gå på toaletten. I stugan låg sovrummen på nedervåningen och toaletten på övervåningen, men eftersom ingen var hemma i huset så besvärade inte flickan sig med att ta på sig några kläder utan skuttade glad och "UTVILAD"  upp för trappan för att göra sina behov.

Till sin stora förskräckelse hör hon då hon precis är färdig att ytterdörren slår igen och sina vänners glittrande stämmor. En av vännerna (mer känd som Tess) kommer först upp för trappan. Flickan på toaletten bönar och ber på sina bara knän att Tess ska ge henne en handduk, men detta sker inte. Då Tess (full) förstår att flickan på toaletten är helt naken lägger hon sig ner på golvet för att under vad som kändes som flera timmar asgarva åt flickan på toalettens kritiska situation. Detta sker samtidigt som hon skriker ner för trappan "Ankan e naken, ankan e naken. ) Flickan på toaletten som först har trott att det enbart är hennes vänner som kommit tillbaka till stugan inser snart att så inte är fallet. Vännerna har passat på att dra med sig både en å två å tretton killar hem för att fortsätta umgås på en trevlig efterfest. Då flickan på toaletten inser att det finns okända karlar i stugan blir paniken bara större.

Hon böna och ber Tess att ge henne en handduk, men hon bara skrattar och skriker åt dom andra att skynda sig uppför trappan varpå flickan på toaletten i sin panik släcker lampan och låser dörren.
Till slut efter många långa böner och höga skratt ger Tess med sig och räcker flickan på toaletten en handduk så att hon kan skyla sin lekamen.
Men förudmjukningen slutar dock inte här. Nu måste den nakna ankan ta sig tillbaka nerför trappan och igenom stugan för att kunna stänga in sig och skämmas hos sin förstående pojkvän.. Denna vandring blev en grym vandring fylld med hån och hemska skällsord och historien satte djupa spår i hennes psyke för resten av livet...

Tänk på det kära vänner.. Historien om den nakna ankan kanske upprepar sig vid ett annat tillfälle...

image13

SÅDANA UPPLEVELSER KAN GE MEN FÖR LIVET... TITTA BARA.....

Vårkänslor..

 





Fan va skönt det är när våren äntligen är här.. Livet kan kännas hur jobbigt och tråkigt som helst, men solen skiner iallafall..
Jag va inne i stan å kände på våren lite förut idag.. Satt vid slottet och fikade i solen, och det kändes helt underbart.. Saknar sommaren som fasiken. men nu ser man iallafall ljuset...
Fast ingen glass blev det *besviken*, men väl en baguette å en slurk kaffe i solen.. Det e inte fy skam. .

Helgen börjde inte bra alls.. Blev helt fucked up i torsdags, låg med feber och frossa i två dar och kunde inte jobba eller någonting..
Men det ordnade upp sig i lördags med tacokväll med brudarna som sedan fortsatte med en utgång på Björnis som blev riktigt lyckadpå många sätt..


image10


JAG, KVARNIS Å TESS PÅ BJÖRNIS.. FULLA Å GLADA SOM VANLIGT.. UNDRAR VEM SOM TOG KORTET.. ??

I allafall.. Jag är så glad för att våren är här... Vårkänslorna finns där och det sägs att man blir kär på våren..Men om man redan är det då? Tror det intensifieras.. Känns så just nu iallafall.. Blir bara kärare och kärare... :=)

Om man inte är kär i en människa kan man tamejfan bli kär i vad som helst.. En krokus, en anka, eller en glass..
Såg några ankor idag när vi satt vid slottet... Det kändes som hemma.. Trots att Sofia och Tess satt å retade mig.. Vet att ankorna verkligen förstår mig och mina innersta tankar...

För er som undrar hur jag mår så e det mycket bättre med tårarna.. Gråter ingenting längre.. Bara av bra saker.. Som triss-reklamer eller gulliga ord.. (Inga kommentarer till varför jag gråter till Triss-reklamerna.. Men vänta bara.. Plötsligt händer det!!!)
Njut av solen och vårkänslorna nu... Dom kommer inte igen förrän nästa år och vem vet om man fortfarande är kär då så ta vara på det medans känslorna finns.. Det tänker jag göra.

image12

MINA ÄLSKLINGAR MARCUS OCH MIRANDA.. HUR SÖTA SOM HELST...

Livet går väl vidare...

 
image9

Till mig från mr, P
I'm not a perfect person There's many things I wish I didn't do But I continue learning I never meant to do those things to you And so, I have to say before I go That I just want you to know I've found a reason for me To change who I used to be A reason to start over new And the reason is you I'm sorry that I hurt you It's something I must live with everyday And all the pain I put you through I wish that I could take it all away And be the one who catches all your tears That's why I need you to hear I've found a reason for me To change who I used to be A reason to start over new And the reason is you And the reason is you And the reason is you And the reason is you I'm not a perfect person I never meant to do those things to you And so I have to say before I go That I just want you to know I've found a reason for me To change who I used to be A reason to start over new And the reason is you I've found a reason to show A side of me you didn't know A reason for all that I do And the reason is you 
 
Livet känns liite lättare nu, men det är fortfarande svårt att leva.. Tänker på allt som hänt hela tiden och försöker fördriva tiden genom att göra saker och tränga undan tankarna, men så fort man slappnar av så kryper dom tillbaka in i hjärnan som små slemmiga maskar som bara äter och förstör...
Känner att jag måste aktivera mig hela tiden. Vill inte tänka på allt som är jobbigt och ledsamt.. Vill känna att allt är bra igen och att jag är älskad och omtyckt.. Trots att jag vet att jag är det så är den jobbigaste biten att försöka förstå varför jag inte kan få vara med den personen som får mig att må så bra.. Vet att det inte funkar för tillfället, men det är svårt att acceptera nederlag när man vet att man inte har gjort någonting fel.. Jag vill ha det jag vill för jag förtjänar det, men just nu kan jag inte få det jag vill ha...

Han finns i mitt hjärta hela tiden och jag vet att jag finns i hans.. Två personer som älskar varandra bordde få vara tillsammans.. Förstår inte varför alla hela tiden ska motarbeta våran kärlek.. Göra den till något fult och äckligt.. När man väl träffar någon som man verkligen är lycklig tillsammans med ( för gudarna ska veta att det inte är lätt.. ) ja då kommer folk som inte har en jävla aning och säger att det vi haft inte va på riktigt..
Det är bara vi som vet vad vi har haft tillsammans.. Ingen annan människa kan ens komma i närheten av att förstå hur det kändes när det bara va han och jag.. Och att inte få kunna ha den känslan längre känns så fruktansvärt jobbigt..
Jobbigt att vara en del i någons liv som andra önskar inte fanns, aldrig funnits eller aldrig kommer finnas..

Men det är väl bara att bita ihop och gå vidare men det e tamejfan inte lätt,, Varför ska vi behöva må dligt.. Det enda vi gjorde var att älska.. Hur kan det va fult??? Hur kan det vara äckligt? Kan någon smar t  jävel tala om varför jag måste skämmas för att älska.. Varför han måste skämmas för att älska???
Den enda personen som du har några som helst plikter mot här i livet är egentligen dig själv.. Och jag vet att jag förtjänar att vara lycklig.. Och personen som gör mig så lycklig förtjänar även han att känna att han är älskad och förtjänar att bli älskad..

Du vet fortfarande vem du är.. Och känslorna har inte svalnat.. Dom ligger bara och väntar...
Puss puss
 
i