What a difference a day made....

Hej hej..
Ingen bra dag idag inte.. Livet e åt helvete för tillfället.. Har förlorat nått som jag bryr mig om väldigt väldigt mycket.. And I didn´t see it coming.. Gårdagen var en dagh med många blandade känslor.. Gråt, ilska, avsky och chock.. Personen som åsamkade dessa känslor har fortfarande en väldigt stor del i mitt hjärta och kommer alltid att ha som den första killen jag någonsin verkligen älskade och som älskade mig tillbaka.. Men jag antar att människan är en egoistisk varelse som i första hand ser till sina egna behov och begär och ibland kommer små oskyldiga personer i mellan och blir sårade på vägen.. Jag vet att jag fortfarande har en stor plats i hans hjärta också och jag hoppas verkligen att vi kan hitta tillbaka till varandra med tiden för som ni säkert alla vet är det väldigt svårt att släppa sin första kärlek..
I vilket fall som helst så e humöret på väg uppåt från botten just nu och jag måste se till att fokusera på andra saker.. Man kan inte gå å älta saker fram och tillbaka i all evighet, då blir man galen.. Men jag vill jag vill jag vill att allt ska vara som vanligt, men ändå inte..

Du vet vem du är och du att jag älskar dig av hela mitt hjärta..
Puss

What a day said the naked duck...

Tjenahejsan..
Vilken dag jag har haft eller snarare vi..
Började med att sova ut ordentligt efter en hård vecka med många hårda träningspass.. Min kropp e inte lika tålig som jag trodde.. Så för att få bort den värsta träningsvärken så begav jag mig efter en liten mysig lunch med en viss prins tillsammans med Kvarnis å Tess till Eyrabadet för att simma, sola å relaxa en stund..

Två timmar senare å solbrända som små pepparkakor så var vi färdiga.. Jag va helt slut när jag kom hem.. Orkade knappt äta. Eftermiddagen va tänkt till plugg eftersom jag har tenta om exakt två veckor, men jag borde känna mig själv så väl vid det här laget att jag borde förstått att det skulle räcka med ett telefonsamtal till Tess för att jag skulle komma på andra tankar..
Sofia å Tess va hemma hos Kvarnis å när jag kom dit så rådde det lite av en kris kan man säga..
Det va stopp i Sofias avlopp å hela hemvärnet va där å greja... Fatta inte vad hon hade gjort, men hon hade gjort det ordentligt för både rörmokare, slamsugning å saneringspersonal invaderade det lilla badrummet med slangar å antibakteriella lösningar.. haha..

Vilken syn det va.. Vi satt som tre muppar i soffan å försökte plugga. det gick väl sådär kan jag säga.. Vad ska man göra när det springer runt massa män hela tiden med sånna där sexiga verktygsbälten runt midjan.. Inte gick deet att plugga i alla fall...183635-8


Sofia i full aktion när hon städar upp efter gubbarna...

Ja i allafall.. efter många om och men så blev dom till slut färdiga och vi kunde ta itu med pluggandet, men som jag nämnde tidigare så har jag lite svårt för ordet måste och bestämde mig istället för att titta på tv, närmare bestämt slalom på Kvarnis tv i sovrummet..
Sofia förvarade sin fjärrkontroll under kudden eftersom det sista hon gör varje kväll är att titta på tv, annars kan inte hon sova...
Ankan plockar fram kontrollen å försöker sätta på tvn.. Det går inte.. Kvarnis säger att det krävs en speciell teknik eftersom det är en gammal tv.. Ankan ger sig fan på att komma på vilken den tekniken är.. Men eftersom ingenting fungerar så trycker hon till slut på¨powerknappen på apparaten och i samma sekund kommer Kvarnis rusande med ett förfärat uttryck i ansiktet å skriker Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejjjj Ankan Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej... Ankan fattar ingenting..
Väl framme efter sin språngmarsch fram till sängen så vurpar Sofia å mitt i allt det tragiska som Ankan ännu inte hade förstått så såg Sofia förfärligt rolig ut,, men vi höll oss för skratt i alla fall i fem min..

Grejen va att eftersom Kvarnis tv e så gammal så får man absolut inte trycka p power-knappen för då går tv: n sönder (därav det förfärade uttrycket.. ), men hur skulle ankan kunna veta det..
Sofia var förtvivlad ett tag, medan jag å Tess satt i soffan å försökte hålla oss för skratt då vi tänkte på hennes vackra vurpa..


183635-7



Tess e så där härligt galen som bara hon kan va..

Lite senare på kvällen efter en pizza å en hel del garv så kom vi fram till att det va ödet som hade gjort så att tv:n gick sönder.. Tv-apparater är den största brandorsaken i svenska hem och om jag inte hade förstört tv:n så kanske Kvarnis inte hade haft någon bostad längre.. För hennes tv va gammal och hela hennes familj vill att hon ska köpa en ny.. Varsegod familjen Kvarnström.. jag kan ha räddat er dotters liv..

Så mycket för det dåliga samvetet.. hahahahahaha..

Jaja.. imorgon blir det i allafall träning, jobb å på kvällen fylleslag hos Therese med 15 brudar.. Watch out boys.. Fulla ska vi bli å kul kommer vi ha...

Sleep tight, don´t let the bedbugs bite..

Puss puss

Då va det dags att ta tag i sitt enda liv... ;)

Hejsan hoppsan..
Idag var en ny dag med nya möjligheter.. Tror jag lyckades sumpa de flesta tillfällen att ta tag i mitt liv faktiskt.. Stackars Patrick va alldeles tokbakis när vi vaknade och det kändes skönt för en gångs skull att inte va den som mådde sämst.. Så gullig som jag e ställde jag mig å gjorde iordning frukost till stackarn.. E man snäll så e man..

Fast baksmällan behöver ju inte ses som något negativt.. Det innebär ju faktiskt att vi hade riktigt trevligt igår för det hade vi.. Sattpå Pithers och drack lite öl och som jag sa innan så va fotbollen helt ointressant innan jag hade fått i mig mina tre öl.. (om den ens blev intressant då.. ) Inte ett enda mål gjorde dom ju.. Visste inte att Egypten kunde spöa skiten ur svenska vikingar, men tydligen. Så eftersom fotbollen sög fick man roa sig med hjälp av det trevliga sällskapet istället... Å det va inte så pjåkigt må jag säga..

Tjej som man e så fick man bjuda sin kille på mat å sprit under kvällen.. så nu får man väl leva på nudlar resten av månaden.. Men vad gör man inte för kärleken???

Ankan på sitt allra bästa humör...



Inget går upp mot en riktigt trevlig kväll i trevligt sällskap..
Idag har däremot varit en seg dag.. Har äntligen lyckats få tummen ur å skaffa mig en ny telefon.. äntligen.. En väldigt flashig, tjejig liten sak som blinkar och har sig.... Mycket bra.. Blev även bjuden på fiskgryta hos Soffan.. (shit, känns som om vi tre sitter ihop för jämnan.. ) Å fy bövelen va gott det va-- Det gjorde ni bra brudar..

soffan å tess



aja.. vad ska man säga mer förutom att nu får det tamejfan bli ändring på det här,, imorn blir det promenad, plugg å jobb.. Och INGEN SPRIT....
Försök inte ens lura dit mig.... JAG VILL INTE..

Nu e det tack å gonatt från ankan.com..
Hörs en annan dag..
Puss puss

jag sover


Undra sa flundra om kolja är en fisk???

Oj oj oj.. Vilken dag.. Bakfull för tredje dagen i rad.. Känns att man är student.. Ja jösses amalia.. För att ha börjat dagen igår bakis på föreläsning som jag inte hörde ett ord av så småsprang jag hem till soffan för att få höra alla berättelser om vad som hände på efterfesten som höll på till halv fem på en måndag i Tybble centrum. Till alla er som vaknade av mina kära vänners festande så kan jag bara be om ursäkt å mina vänners vägnar.. Det skulle aldrig ha hänt om jag hade stannat kvar lite längre.. Jag är en sån ordningssam människa.. Dom här tjejerna kan va glada att dom får äran att bo med mig inom en snar framtid.. =)

Idag så e man bakis igen.. Befinner mig hemma hos Tess för tillfället.. Har kommit fram till att jag inte kan vara för mig själv nuförtiden.. Har vant mig vid att ha antingen mina brudar eller Putte runt omkring mig ;)

Tänkte på en sak.. Varför dricker man sprit.. ?? egentligen.. Visst man har skoj i fem-sex timmar, men den ångesten och ångerkänslorna som man får genomlida dagen efter.. Är det verkligen värt det.. Som en äkta student känner jag att jag måste svara JA... Visst fan e det värt det..
Att känna en hel dag att man e helt värdelös och måste ta tag i sitt liv, det är väl en härlig känsla.. Att känna att man inte får nå vettigt gjort alls en hel dag.. Det är livet.. hahaha.. That was me being deep..

183635-3



Men världen är ju iallafall vacker.. Ångesten är inte så väldigt påtaglig idag.. Finns nog dom som har det värre... Men jag ska ändå inte ta tag i mitt liv just idag.. Ska kolla på fotboll ikväll å när man kollar på fotboll så vet ja alla att man måste dricka mer än tre öl för att idioterna som jagar bollen ska bli intressanta.. Iallafall om man är tjej.. =) (no offense guys.. )

Nä nu har jag delat med mig tillräckligt för idag.. Å till er som känner igen sig i det jag skrev vill jag bara säga att "livet blir vad man gör det till.. "

Love Ankan

så va man bloggare då

 
Hej på er alla glada..
Jaha så har man blivit bloggare då... Det va Kvarnis som tjata på mig och sa att dte va ett bra sätt att skriva av sig på.. Då tänkte ankan att det är väl värt ett försök..

Sitter här hemma och väntar på att min mat ska bli färdig.. Det blir den inte på ett bra tag så jag lär sitta här en stund..
Undra sa flundra vad man ska skriva här.. Hur djup ska man va? Jag kan nämligen va väldigt djup=), men kanske inte är läge här för då kommer ingen orka läsa,,
Istället kan jag berätta om vårt bakishäng igår.. Ankan vaknade förhållandevis pigg och inte speciellt bakis eftersom hon avslutade fylleslaget med att dricka två glas filmjölk.. Mirakelkur.. Glad i hågen ringde jag till Kvarnis å tro det eller ej.. Koalorna låg och sov hemma hos henne i Tybble.. Så jag bestämde att plugget fick vänta och gick dit..

Det gjorde jag rätt i.. Vi gjorde ingenting.. Förutom att gå till pizzerian som ligger 50 m från soffans port.. Käka halva pizzan, tog med oss resten.. Sen gick vi å köpte godis för vi tyckte inte att vi fått i oss nog med kalorier.. Haha..
Sen gjorde vi inte så mycket mer.. Drack korsord och löste kaffe som Kvarnis så fyndigt uttryckte sig..

Plötsligt fick Tess syn på anthony å hans kompis johan utanför fönstret och bestämde sig för att just precis då så måste hon röka.. OJ, VILKET SAMMANTRÄFFANDE TESS.. Det hela slutade med att dom bjöd in sig själva på bakishäng..
Undrar vad dom fick ut av det.. Fyra tjejer som satt å läste horoskop å försökte lista ut vilket element de var.. Jag var LUFT om det säger någon något... Det va nästan skrämmande hur bra det stämde in på min personlighet.. Åh, va tjejer är naiva.. Killarna skulle gå å träna.. (hurtbullar) och lämnade oss tjejer att göra sånt om tjejer gör när dom är ensamma.. Duscha, diska, dammsuga, laga mat.. Hemmafruvarning.. I vilket fall som helst så fortsatte kvällen med den enormt trevliga underhållningssatsningen "Köping"..
Fattar inte varför jag inte har tittat på detta innan.. Det var ju sjukt kul.. Måste se nästa vecka.. Oj oj oj..

Killarna kom tillbaka vid tio för att spela spel, men ankan va trött å ville hem å sova.. Å när jag vill något så gör jag det.. så jag somnade vid elva kanske. Bara för att vkna upp till denna underbara dag.. Snö i luften och en otrolig energi (NOT).

Idag ska det pluggas.. Ligger efter som fan som vanligt. men ingen normal människa kan läsa sju fack-böcker på sex veckor.. Inte jag i alla fall.. så då hittar jag på tusen andra saker att göra istället..  (Kvinnlig logik!!)

Väntar mest på att Patrick ska komma hit å förgylla min tråkiga måndag.. Senare ikväll blir det nog fika på Hälls med Anthony å Johan eftersom Sofia, Tess å Roppan inte kan få nog av dom.. Aja.. Det blir nog mycket trevligt..

Så det får bli allt för denna gång.. ska verkligen försöka hålla mig intresserad av att blogga ett tag, men risken finns att jag tröttnar, men isf får ni tjata på mig (Kvarnis, Tess)..

Live safe.. /Ankan