PAAAAAANIIIIIIKKKK

Hej på er alla vänner...Trodde ni att ni skulle slippa mig bloggande nu eller???? Icke sa nicke... Jag hoppade bara över en dag... Jaha.. Idag har jag panik... Över tentan såklart.. Det är bara 12 timmar kvar nu tills jag ska skriva den... Fy fan.. Vilken ångest...
Fyller tiden med allt annat än plugg heheheh.. Bakar bröd, tar lååååååååååååånga promenader, surfar, kollar på tv, lagar alldeles för avancerade maträtter att äta mitt i veckan.. Men vad gör man inte för att slippa plugga.. så som jag redan har konstaterat så kommer denna tentan att gå käpprätt åt HELVETE......

Å sen vädret.. Vad ska man säga.. Det regnar isbitar utanför fönstret. Och imorse när jag å T skulle ut å gå klockan åtta låg dimman tjock å det va minusgrader.. Å jag har ingen ordentlig jacka.. Tror att detta kommer bli vintern som jag fryser ihjäl... Tyvärr.. Så egentligen spelar det ingen roll hur det går på tentan.. hehe...

På tal om att baka så mååååååååste jag dela med mig av detta receptet.. Det är helt makalöst gott...

Lingonbröd

3 dl vetemjöl special eller dinkelmjöl
3,5 dl grovt rågmjöl
0,5 dl solrosfrön eller linfrön
1 tsk salt
1 tsk bakpulver
2 tsk bikarbonat
1 msk malda brödkryddor
1 dl lingonsylt
1 dl mörk brödsirap eller honung
3 dl filmjölk

Blanda alla ingridienserna i en stor bunke. Häll smeten i en smord och bröad form (ca 1,5 l). Grädda i mitten av ugnen ca: 50-60 min i 175 grader.

Helt fantastiskt... Det här brödet, ska jag väl varna om, sätter dock igång systemet ganska ordentligt.. Så ta det försiktigt.. Men det e ju bra om man som jag ska rena kroppen.... hehehe... näe.. nu ska jag kolla på "Du är vad du äter" å sen ska jag plugga så länge jag orkar ikväll.. Imorn är det tenta...
Ha det gött så länge.. Puss /Ankan


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback